Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Pre-Marriage Course

Op zaterdag 17 februari  en zaterdag 10 maart 2018 organiseren we een pre-marriage course voor iedereen die van plan is te gaan trouwen! (Volgeboekt, aanmelden voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk)

Heb je een relatie en denk je serieus na over de toekomst? Doe een goede investering en geef jezelf de Premarriage Course cadeau!

De cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en voorbereiden op een toekomst samen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. communicatie, conflicten, tijd voor jezelf, schoonfamilie, seks, financiën, etc. Na een inhoudelijk gedeelte ga je met elkaar hierover in gesprek, je krijgt praktische tips en hoort het verhaal van een ‘ervaringskoppel’. Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. Een deelnemer omschreef het zo: 'Een prettige manier om de basis voor je huwelijk te leggen of te bevestigen, door in gesprek te zijn over de belangrijke onderwerpen binnen je relatie'. Een ander stel zei: 'Absoluut de investering waard! Twee relaxte dagen met goede gesprekken, ontspannenheid en boeiende thema’s.'

Wanneer vindt het plaats? Op zaterdag 17 februari en zaterdag 10 maart 2018. Het programma duurt per dag van 12.00 tot ca. 20.00/22.00. De kosten bedragen € 95,- per stel en de cursus wordt gehouden bij Youth For Christ (YFC) Zuilen, De Lessepsstraat 76 in Utrecht. Deze cursus is volgeboekt, aanmelden voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. Houd de website in de gaten voor data voor een volgende cursus of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of probeer je aan te melden bij de Pre Marriage Course in Houten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten? Kijk op Premarriage Course Nederland (premarriagecourse.nl),  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of spreek één van ons aan na de dienst: Floris en Karin Peters (Leidsche Rijn), Robert Jan en Rianne Reitsma (Utrecht), David en Annet Sterk (Utrecht).

 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church