Personen zoeken, documenten downloaden

Ledenportaal

Ledenportaal

In het ledenportaal kun je inloggen als je deel bent geworden van de Rank. Via de ledenadministratie krijg je na het volgen van de introductiecursus en het voorstellen vanaf het podium een inlogcode toegestuurd. In het ledenportaal zijn de volgende zaken te vinden:

Taakveld      Team Omschrijving Taakveldcoordinator
Diensten Beheer Opbouw van de diensten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Beheer Teamleider Opbouw van de diensten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Collectanten Collectanten op zondag in de dienst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gemeentezorg Mentoren/Maatjes Mentor/Maatje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Herders Herder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Bidders Mensen die voorbede willen doen of deel willen zijn van het ministry-team Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Schuldhulpmaatje Schuldhulpmaatje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kinder- en Jeugdwerk @church Verschillende vacatures voor mensen die als coach (muziek, drama, techniek, licht, ministry etc.) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Tieners Tienerleiding 12 t/m 15 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jeugd Praktische ondersteuning Jeugdwerk algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Jeugd Jeugdleiders 15 t/m 18 jaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Tieners en Jeugd Mentor 12 t/m 18 jaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  18 plus-kring Jongerencoach (m/v) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Crechegroep Crechewerkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Dreumesgroep Kinderwerk Dreumesgroep (1 - 2,5 jarigen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Benjamingroep Kinderwerker Benjamingroep (2,5 - 4 jarigen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Kinderwerker Esthergroep (groep 1 van de basisschool) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Coordinator Kinderwerk groep 1 t/m 4 van de basisschool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Kinderwerkers groep 5 en 6 van de basisschool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Kampmedewerkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Muzikale bijdrage Kids sing-in Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Missonair Zendingswerkgroep Medewerker PR en Communicatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toerusting en Onderwijs Stuurgroep toerusting Stuurgroeplid toerusting  

Via deze link kun je ook gaven en talenten invullen of opgeven voor een specifieke taak binnen De Rank.

 

 

-

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church