Marriage Course

De Marriage Course is een praktische huwelijkscursus, en geeft je als echtpaar het 'gereedschap' om te bouwen aan een gezond en sterk huwelijk dat een leven lang duurt.
Onderwerpen die o.a. aan bod komen: het herkennen van elkaars behoeften, seks, leren effectief te communiceren, conflicten oplossen, tijd maken voor elkaar en samen plezier hebben. De privacy van elk echtpaar wordt altijd gerespecteerd. Er is geen groepsdiscussie en je wordt niet gevraagd iets met een ander te delen over je relatie.

Iedere avond begint met een etentje. Daarna volgt een inleiding en spreek je samen aan de hand van een werkboek per avond een van de eerder genoemde onderwerpen door. Heb je vragen over deze cursus? Mail dan naar marriagecourse@derank.org. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Kijk voor meer info op www.marriagecourse.nl.

Voor de deelname wordt een bijdrage gevraagd van 180 euro per stel voor de kosten van de maaltijden en het materiaal. Dit bedrag dient vooraf overgemaakt te worden op RABO-rekening 33.63.09.317 t.n.v. S.C. van der Wal-van Putten o.v.v. “Marriage Course”.