Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Geen diensten t/m 1 juli in Nieuw Welgelegen ivm coronavirus

De diensten op zondag in Nieuw Welglegen gaan tot 1 juli NIET door. Wel zijn onze thuisvieringen wekelijks op zondagmorgen om 10.00 uur te volgen op ons youtubekanaal derankutrecht.

We nemen onze verantwoordelijkheid en onderschrijven de maatregelen die de regering heeft aangekondigd op advies van het RIVM. Zij stelt onder andere dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen geen doorgang kunnen vinden tot 1 juli. Ook vanuit de Unie van Baptistengemeenten wordt geadviseerd dit op te volgen.

Deze maatregelen gelden tot 1 juli en dat is ongekend ingrijpend voor velen in Nederland en dus ook voor ons als gemeente. Via thuisvieringen blijven we graag met u verbonden. Niet eerder hebben wij dit meegemaakt en we begrijpen dat dit veel vragen kan oproepen. Voel je vrij je vragen te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor onze leden en alle gasten die wij normaal gesproken in Nieuw Welgelegen en op onze andere locaties in Utrecht (Vliegend Hertlaan) Vianen en Leidsche Rijn ontvangen zijn er wekelijks thuisvieringen te volgen op ons youtubekanaal derankutrecht. We starten elke zondagmorgen om 10.00 uur, daarna blijven de vieringen gewoon nog online staan en zijn dus op een later moment ook nog terug te zien. 

Hoe we vanaf 1 juli a.s. vieringen of samenkomsten zullen vormgeven zullen wij zo snel mogelijk communiceren via deze website, ons Facebook- en ons Instagramaccount.

 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church