Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Kerkdienst op zondag

Elke zondag zijn onze diensten live te volgen via onze live-stream op ons YouTube kanaal. De live-stream start om 10.15 uur.  Iedere zaterdag kun je je inschrijven om fysiek bij de dienst aanwezig te zijn via deze link. Er zijn per dienst 150 plaatsen beschikbaar.

Ivm de corona-regels komen we op een andere manier samen dan we gewend zijn. De mensen die lid zijn van de rank of regelmatig gewend waren om te komen zijn ingedeeld in een netKerk. Elke week worden er 6 netkerken uitgenodigd. Je kunt je dan met de link in die mail aanmelden voor de zondagse dienst t/m vrijdagavond 22.00 uur. Daarna worden de eventuele nog beschikbare plaatsen aangeboden via deze website. Je gaat dan naar Actueel/ Activiteiten of klikt op deze link. Als het aantal aanmeldingen opgelopen is tot 150 kun je je helaas niet meer aanmelden. Voor de kinderen is er creche en zondagsschool. Omdat de kinderen in een aparte ruimte samenkomen kunt u die apart van de 150 bezoekers aanmelden.

We hopen dat je een goede invulling zult hebben van een zondagse dienst. Sommigen kunnen dit samen met huisgenoten doen, met hun kring of om door de live-stream samen te kijken en daarna koffie te drinken of te lunchen. Er zijn ook mensen die met elkaar afspreken op een plek in de buitenlucht en zo elkaar weer gaan ontmoeten. 

Als er kinderen thuis zijn is het waardevol om tijdens deze viering, of er direct na, een apart moment voor hen in te vullen. Voor alle kinderen van de zondagsschool is er om 11.30 uur een Zoom-zondagsschool. Kijk in het enews voor de link. Voor andere goede en leuke idee├źn kun je daarvoor kijken op www.jufliek.nl (van Angelique Bos) of www.creatiefkinderwerk.nl. Natuurlijk kun je ook zelf een Bijbelverhaal laten kiezen, lezen en bespreken.

We horen graag van je terug hoe jij invulling hebt gegeven aan de zondag. Je kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met eventueel een foto of kort filmpje erbij wat we dan weer kunnen delen met elkaar. 

Voor het houden van zondagse diensten in deze corona-tijd is een Gebruiksplan Nieuw Welgelegen en een protocol kinderwerk gemaakt. Als je op de linkjes in voorgaande zin klikt kun je deze doorlezen.
 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church