Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Aanmelden kerkdienst op zondag

We komen weer samen in Nieuw Welgelegen.  We komen met maximaal 30 personen samen. Voor de mensen die komende zondag niet aan de beurt zijn is de dienst vanaf zondag live te volgen via een live-stream op ons YouTube kanaal. De viering begint in de zaal om 10.00 uur met koffie en thee, en de live-stream start om 10.15 uur.  Iedere zaterdag kun je je inschrijven via deze link.

Ivm de corona-regels komen we op een andere manier samen dan we gewend zijn. De mensen die lid zijn van de rank of regelmatig gewend waren om te komen zijn ingedeeld in een netKerk. Elke week worden er 3 a 4 netkerken uitgenodigd. Je kunt je dan met de link in die mail aanmelden voor de zondagse dienst t/m vrijdagavond 22.00 uur. Daarna worden de eventuele nog beschikbare plaatsen aangeboden via deze website. Je gaat dan naar Actueel/ Activiteiten of klikt op deze link. Als het aantal aanmeldingen opgelopen is tot 30 kun je je helaas niet meer aanmelden.

We hopen dat je een goede invulling zult hebben van een zondagse dienst. Sommigen kunnen dit samen met huisgenoten doen, met hun kring of om door de live-stream samen te kijken en daarna koffie te drinken of te lunchen. Er zijn ook mensen die met elkaar afspreken op een plek in de buitenlucht en zo elkaar weer gaan ontmoeten. 

Als er kinderen thuis zijn is het waardevol om tijdens deze viering, of er direct na, een apart moment voor hen in te vullen. Voor goede en leuke idee├źn kun je daarvoor kijken op www.jufliek.nl (van Angelique Bos) of www.creatiefkinderwerk.nl. Natuurlijk kun je ook zelf een Bijbelverhaal laten kiezen, lezen en bespreken.

We horen graag van je terug hoe jij invulling hebt gegeven aan de zondag. Je kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met eventueel een foto of kort filmpje erbij wat we dan weer kunnen delen met elkaar. 

Voor het houden van zondagse diensten in deze corona-tijd is een Gebruiksplan Nieuw Welgelegen en een protocol kinderwerk gemaakt. Als je op de linkjes in voorgaande zin klikt kun je deze doorlezen.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church