Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Marriage Course

De Marriage Course is een cadeautje voor je relatie. 

Ben je al wat jaren samen? Doe  dan mee met de Marriage Course en ga  zeven avonden lekker uit eten met je  partner en samen in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie. Tijdens de Marriage Course deel je niets met andere stellen die meedoen, het is echt cadeautje voor jou en je partner. Of je nu kort of  langer samen bent, bij de Marriage Course  ga je bouwen aan een relatie die een  leven lang duurt. Wat is de Marriage Course? De Marriage Course is een investering in je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid. 

Onderwerpen

 - Sterke fundamenten leggen - De kunst van het communiceren - Conflicten oplossen - Kracht van vergeving - Ouders en schoonouders - Goede seks - Liefde in actie

Hoe ziet een avond eruit? 

Tijdens een heerlijk diner voor twee steken we de kaarsjes aan en   hebben jullie alle tijd om even tijd samen te hebben. Daarna beginnen we met de inleiding over het onderwerp van die avond en gaan jullie aan de hand daarvan samen opdrachten doen en vragen beantwoorden. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. De Marriage Course wordt gegeven in de Bilt.  

Waarom zou je de cursus doen? 

Je wilt je verdiepen in je relatie die in de loop van tijd misschien veranderd is of er zijn nieuwe dingen in je leven gebeurd als het krijgen van kinderen of juist kinderen die het huis uit gegaan zijn. Je leert nieuwe dingen over jezelf en over elkaar. Huwelijken en relaties ontwikkelen zich niet automatisch, het is een werkwoord. Meer dan een derde van de huwelijken mondt uit in een scheiding. De Marriage Course kan bijdragen aan een goede communicatie en verdieping in elkaar.   

Voor wie? 

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. De cursus komt uit een christelijke basis, maar dat betekent helemaal niet dat hij alleen voor christenen is bedoeld. De cursus behandelt relevante onderwerpen waar iedereen mee te maken krijgt. Het 'christelijke' aan de cursus is dat de basiswaarden van de cursus christelijk zijn, denk aan: kiezen voor trouw, verbondenheid, eerlijk   zijn, je naaste liefhebben als jezelf, enz.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De cursus (7 avonden)  kost  totaal 250 euro inclusief eten en drinken en cursusmateriaal. Kijk voor een Marriage Course bij jou in de buurt op de website van Alpha

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church