Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Alpha cursus start 5 oktober

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis! Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn acht Alpha-bijeenkomsten, we starten op 5 oktober met een nieuwe cursus.  Geef je alvast op als je belangstelling hebt voor de volgende cursus door je aan te melden via deze link. Je kunt ook een mail sturen voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church