Altijd op de hoogte

Nieuwsberichten

Introductiecursus 13 januari 2020

Op 13 januari 2020 start er weer een nieuwe introductiecursus.

Waar komt het Baptisme vandaan? Wat zijn kenmerken van de Rank?
Wat wordt er van je verwacht en wat mag jij verwachten van de Rank als je lid wordt?

Hoe zit dat nu met die doop? Wat is de missie en de visie van de Rank?

Zomaar een paar vragen die je je kunt stellen als je overweegt deel te worden van de Rank. Voordat je kiest voor de Rank is het belangrijk om te weten waar de gemeente staat. Deze cursus laat je op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennis maken met de Rank. De cursus wordt een aantal keer per jaar gehouden.

De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen aan deze, 5 avonden durende, cursus is vanaf maandag 13 januari 2020. De vervolgavonden zijn 20, 27 januari, 3 en 10 februari 2020. Na afloop van de cursus vindt in overleg een gesprek plaats. Alle avonden duren van 20.00 - 22.00 uur en worden gehouden in ons Ontmoetingscentrum aan de Vliegend Hertlaan 4a in Utrecht.

De Rank Rivirenland heeft een eigen introductiecursus. Opgeven kan bij de voorganger van deze gemeente; Jesse Timmer via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus, maar we hebben wel graag dat je je opgeeft. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 030 711 53 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden voor de introductiecursus kan via dit aanmeldformulier.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church