Personen zoeken, documenten downloaden

Ledenportaal

Ledenportaal

In het ledenportaal kun je inloggen als je deel bent geworden van de Rank. Via de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) krijg je na het volgen van de introductiecursus en het voorstellen vanaf het podium een inlogcode toegestuurd. In het ledenportaal zijn de volgende zaken te vinden:

 • Cursusoverzicht, Activiteitenoverzicht, Archief (openbare toegang zonder in te loggen)
 • Inloggen klik hier (wachtwoord vergeten? na klikken kun je een nieuw wachtwoord aanvragen) Na inloggen ga je altijd naar 'mijn account'.
 • Na het inloggen zijn er bij 'mijn account' verschillende mogelijkheden:
  • Mijn gegevens, daar staan al je gegevens, die kun je met de inlog zelf aanpassen en opslaan (mocht het niet lukken mail dan naar de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Personen zoeken, alle leden zoeken op voor- achternaam of postcode
  • Kringen, zie er wie bij jou op de kring zit
  • Bedieningen, inzicht in welke bediening je actief bent
  • Gemeentezaken, documenten downloaden zoals notulen en gemeentevergaderingstukken, declaratieformulier.
  • Kindergroepen, hier kunnen teamleiders zien welke kinderen bij hen in de groep zitten
  • Nieuw, zie wie er nieuw zijn in de gemeente
 • Ben je ondernemer? speciaal voor ondernemers in onze gemeente zijn regelmatig bijeenkomsten. Meld je onderneming hier aan
 • Klik hier voor ons digitale jaarverslag. Klik hier voor het jaarverslag van Nieuw Welgelegen 2017 waar wij in vermeld staan. Klik hier voor het jaarverslag van de Unie van Baptistengemeenten waarin wij vermeld staan.
 • Klik hier voor het Privacy statement van de Rank.
 • Directe links: Roosters, Diensten luisteren, Vacatures. via deze link kun je je aanmelden voor één van de onderstaande vacatures. Nieuwe indeling zondagsschool lokalen.
 • Profielen Taakveldleiders: Taakveldleider Missionair, Taakveldleider Diensten en Events, Taakveldleider Onderwijs en Toerusting               
Taakveld      Team Omschrijving Taakveldcoordinator
Diensten Beheer Opbouw van de diensten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Beheer Teamleider Opbouw van de diensten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Collectanten Collectanten op zondag in de dienst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gemeentezorg Mentoren/Maatjes Mentor/Maatje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Herders Herder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Bidders Mensen die voorbede willen doen of deel willen zijn van het ministry-team Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Schuldhulpmaatje Schuldhulpmaatje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kinder- en Jeugdwerk @church Verschillende vacatures voor mensen die als coach (muziek, drama, techniek, licht, ministry etc.) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jeugd Praktische ondersteuning Jeugdwerk algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Jeugd Jeugdleiders 15 t/m 18 jaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Tieners en Jeugd Mentor 12 t/m 18 jaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  18 plus-kring Jongerencoach (m/v) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Crechegroep Crechewerkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Dreumesgroep Kinderwerk Dreumesgroep (1 - 2,5 jarigen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Benjamingroep Kinderwerker Benjamingroep (2,5 - 4 jarigen) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Kinderwerker Esthergroep (groep 1 van de basisschool) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Coordinator Kinderwerk groep 1 t/m 4 van de basisschool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Kinderwerkers groep 5 en 6 van de basisschool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Kampmedewerkers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kinderwerk Muzikale bijdrage Kids sing-in Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toerusting & Onderwijs Kringen Lid Kringenteam Jeroen Brouwer

Via deze link kun je ook gaven en talenten invullen of opgeven voor een specifieke taak binnen De Rank.

 

 

-

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church