-

Welkom bij

Baptisten gemeente de Rank

Welkom bij de Rank

Baptistengemeente De Rank is een eigentijdse en groeiende kerk in de stad Utrecht, in Leidsche Rijn en in Rivierenland. Jonge gezinnen, tieners, studenten en ouderen vinden hun weg naar de Rank. Gasten (met of zonder kerkelijke achtergrond) spreken over blijde, duidelijke en betekenisvolle diensten met een persoonlijke en ontspannen sfeer. Vaak reden om nog eens te komen.

→ NIEUWSGIERIG naar de Rank? 

Je bent altijd van harte welkom in onze diensten of neem contact met ons op via 030 711 53 80 of info@derank.org

Speciaal voor ondernemers binnen De Rank worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. 5 juli a.s. vanaf 19.30 uur is alweer een laatste bijeenkomst van dit seizoen waar je van harte voor bent uitgenodigd.

Donderdag 5 juli a.s. zal er een seizoensafsluiting zijn, we zullen deze avond gaan genieten van een Indonesische rijsttafel. Gastspreker deze avond is Bernardo Siahaya, hij is wereldkampioen vechtvliegeren, zijn vader was een van de kapers van de treinkaping bij De Punt. Bernardo heeft een fascinerend verhaal over de strijd voor de Molukse zaak, zijn bekering en de competitieve wereld van het vechtvliegeren.
Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom op Meentweg 168 in De Meern, we starten de avond om 19.00 uur. Deelname is gratis, een gift aan De Rank wordt op prijs gesteld. Graag horen we voor 28 juni a.s. van je of je er bij bent, dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nodig ook christen-ondernemers in je omgeving uit! Bij vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je ook ondernemer en wil je op de hoogte blijven van trainingen en bijeenkomsten speciaal voor ondernemers binnen de Rank, geef dan hier even door dat je ondernemer bent dan houden we je op de hoogte.

De Ondernemersclub komt samen in de Bovenkamer, Poeldijk 9 in Breukelen (boven aannemersbedrijf van Schaik)

 

 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church