-

Welkom bij

Baptisten gemeente de Rank

Welkom bij de Rank

Baptistengemeente De Rank is een eigentijdse en groeiende kerk in de stad Utrecht, in Leidsche Rijn en in Rivierenland. Jonge gezinnen, tieners, studenten en ouderen vinden hun weg naar de Rank. Gasten (met of zonder kerkelijke achtergrond) spreken over blijde, duidelijke en betekenisvolle diensten met een persoonlijke en ontspannen sfeer. Vaak reden om nog eens te komen.

→ NIEUWSGIERIG naar de Rank? 

Je bent altijd van harte welkom in onze diensten of neem contact met ons op via 030 711 53 80 of info@derank.org

Speciaal voor ondernemers binnen De Rank worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. 6 december a.s. vanaf 19.30 uur is weer een ondernemersavond waar je van harte voor bent uitgenodigd.

Donderdag 6 december ben je van harte welkom bij de ondermersavond. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in De Bovenkamer, Poeldijk 9 in Breukelen (boven aannemersbedrijf van Schaik. Deelname is gratis maar we vinden het wel fijn als je je even opgeeft. Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nodig ook christen-ondernemers in je omgeving uit! 

Ben je ook ondernemer en wil je op de hoogte blijven van trainingen en bijeenkomsten speciaal voor ondernemers binnen de Rank, geef dan hier even door dat je ondernemer bent dan houden we je op de hoogte.

 

 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church