Bij ons ben je welkom!

Ontmoeten

Ontmoeten

We ontmoeten elkaar wekelijks in onze diensten op zondag.

In verband met de maatregelen rondom corona houden we wekelijkse live-stream diensten, die je kunt volgen via ons youtubekanaal: De Rank Utrecht.  Baptistengemeente De Rank heeft vier locaties. Bij alle locaties ben je van harte welkom om diensten bij te wonen.

In Utrecht, Rivierenland en Leidsche Rijn begint de dienst om 10.00 uur, in Utrecht komt 's middags ook de Persian Baptist Church samen om 15.00 uur. Via de contactpagina kun je alle informatie en de adresgegevens van onze locaties vinden. 

Ook doordeweeks ontmoeten wij elkaar en worden er voor allerlei doelgroepen activiteiten georganiseerd. Zo kun je meedoen met verschillende cursussen, gebedsavonden, kringen of andere activiteiten. Veel van de activiteiten worden in het Ontmoetingscentrum aan het Vliegend Hertlaan 4a in Utrecht gehouden. 

We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in de diensten en dat je via het samenwerken in teams of deelname aan activiteiten mensen leert kennen. We geloven dat je kunt groeien in je geloof door het aangaan van persoonlijke relaties met andere Christenen. Maar ook dat mensen kunnen groeien door jou.

Heb je vragen? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church