Iedereen hoort erbij

Tieners en Jeugd

Tieners en Jeugd

Het jeugdwerk van Baptistengemeente de Rank bestaat uit verschillende onderdelen. Er zijn veel momenten waarop we bij elkaar komen om van alles te doen. Daaronder ligt een stevige basis, onze relatie met God en met elkaar. Dat is waarin we investeren op elk moment, wanneer dan ook en wat we ook doen. Voor precieze data en tijden mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schatgraven

Elke tweede zondag van de maand (september t/m juni) is er tijdens de preek Schatgraven voor de tieners van 12 tot 15 jaar. Schatgraven is bijbelstudie en nadenken en praten over het geloof op het niveau van de tieners. De schat is de Bijbel en daar valt veel en diep in te graven. In drie jaar tijd worden dertig thema's behandeld waarmee rekening wordt gehouden met de belevingswereld van de tieners. Voorbeelden van thema's zijn: Wie is God voor jou? Hoe kan je God (beter) leren kennen? Wat betekent de doop? Waarom vieren we het avondmaal? Wat zegt de Bijbel over vluchtelingen? Hoe ga je om met teleurstellingen? Mag je genieten van God? Wat betekent genade? ...en zo nog veel meer. 

TIENERS

Met de tieners van 12 tot 15 jaar vormen we een toffe groep die twee keer maand op zondagavond bij elkaar komt. Deze avond is er ruimte om elkaar te ontmoeten, te chillen en te praten over onderwerpen die ons geloof en leven raken. Er zijn speciale avonden voor jongens en meisjes en af en toe gaan we er op uit voor een leuke activiteit. Hoogtepunten zijn de twee kampen, aan het begin en aan het einde van het seizoen. Samen plezier maken, sport en spel, bidden en delen van wat ons leven raakt. De data van de tieneravonden kun je opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd

De jeugd is de plek voor alle 15 tot 18 jarigen. Elkaar ontmoeten, in de Bijbel lezen en praten over ons geloof en leven staat centraal zodat we kunnen groeien in onze relatie met God. Behalve de twee avonden per maand, waarin we serieus zijn, komen we regelmatig bij elkaar voor verschillende activiteiten. Hoogtepunten zijn de twee kampen, aan het begin en aan het einde van het seizoen. De jeugdavonden kun je opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

Voor meer informatie over kinder- en jeugdwerk en/of aanmelden voor activiteiten of groepen neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church