Samenkomen in een kleine inspirerende groep

Kringen

Kringen

De Rank is een gemeente die groeit! We vinden het erg belangrijk dat mensen elkaar persoonlijk leren kennen, elkaar kunnen enthousiasmeren en er voor elkaar zijn. Om dit persoonlijke contact draait het in onze kringen. 

Voor de Rank is de kring, naast de zondagse dienst, het belangrijkste platform voor ontmoeting met elkaar. De leden van een kring wonen meestal bij elkaar in de buurt en komen één keer in de twee weken bij elkaar bij iemand thuis. Tijdens deze kringavonden is er ruimte voor gezelligheid, aanbidding door het zingen van liederen, gebed en bijbelstudie. Op deze manier leren we elkaar persoonlijk kennen en leren we van elkaar als christenen. De kringen bevinden zich op vele plekken in de regio, van Utrecht-centrum tot Leidsche Rijn, van Woerden tot Baarn en Leerdam. We verwelkomen je graag in één van onze kringen. Want als gemeente hebben we geen kringen, we ZIJN de kringen!

De kringen zijn bedoeld voor leden van de Rank en voor hen die de intentie hebben zich bij de gemeente aan te sluiten (en daarom de introductiecursus volgen, willen volgen of hebben gevolgd). Als je je nog aan het oriënteren bent in de gemeente is het – naast het volgen van de introductiecursus – mogelijk om je aan te sluiten bij kringXL, om zo ook via een kring de Rank beter te leren kennen. De kringXL heeft ruimte voor 30-35 personen. Net als de andere kringen komen ze 1x in de twee weken samen en delen geloof en leven, spreken, bidden, zingen, vieren en zorgen, maar doen dat vanwege de omvang op een eigen creatieve wijze. KringXL is een plek waar vriendschappen kunnen ontstaan, je de gemeente leert begrijpen, talenten worden ontwikkeld en waar ruimte is om met meerdere mensen relaties op te bouwen. 

Voor meer inlichtingen over een kring bij u in de buurt of de kringXL, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je je opgeven voor een kring? Vul dan hier het formulier in.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church