Ontmoet elkaar

Ondernemers

Ondernemers

Ondernemen is een prachtig vak, maar tegelijkertijd sta je er vaak alleen voor. We hebben elkaar nodig en kunnen veel van elkaar leren. Hoe ga je als christen ondernemer om met personeel, met financiën, hoe sta je tegenover je klanten en hoe kan je je broerder of zuster van dienst zijn. Dit zijn allemaal zaken die de revue passeren op de ondernemersavonden.

Regelmatig ontmoeten startende en ervaren christen-ondernemers elkaar met als doel elkaar te versterken, te bemoedigen, te ondersteunen, te onderwijzen, samen te delen enz. De avonden zijn gericht op Rank-ondernemers, maar ook niet-Rankers en oud/ potentiële ondernemers zijn van harte welkom. Kom ook naar deze avonden, want ook jouw ervaring, kennis en ideeën zijn meer dan waardevol voor anderen. Alle schrijvers, ontwerpers, coaches, advocaten, tandartsen, bloemisten, fotografen, architecten, makelaars, directeuren ZZP’ers of ondernemers met personeel, franchisenemers of -gevers, wat voor ondernemer jij ook bent; je bent van harte welkom. Informeer naar de eerstvolgende bijeenkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke avond zal er een spreker zijn die kennis en ervaringen deelt rondom een specifiek thema, waarna er in kleinere groepen op gereflecteerd kan worden en business dilemma’s besproken kunnen worden. 

Heb je vragen, suggesties, ideeën of wil je gewoon iets kwijt mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church