Bij ons ben je welkom!

Zondagse diensten

Zondagse diensten

Op zondag komen we samen als Baptistengemeente De Rank en wel op 4 verschillende locaties. De diensten in Utrecht, Leidsche Rijn en Rivierenland beginnen om 10.00 uur. De dienst van De Rank Persian Baptist Church begint om 15.15 uur in het Ontmoetingscentrum in Utrecht.

Voor adressen en een routebeschrijving kijk je hier.

Voor meer informatie over de komende diensten klik je hier. In verband met de maatregelen rondom corona houden we wekelijks live-stream diensten die zijn te volgen via ons youtubekanaal. Deze vieringen beginnen om 10.15 uur.

Baptistengemeente De Rank is een eigentijdse en groeiende kerk. Jonge gezinnen, tieners, studenten, en ouderen vinden hun weg naar De Rank. Gasten (met of zonder kerkelijke achtergrond) spreken over blijde, duidelijke en betekenisvolle diensten met een persoonlijke en ontspannen sfeer. Vaak reden om nog eens te komen. Mensen die deel zijn van Baptistengemeente de Rank ervaren De Rank als een groot gezin waarbij er aandacht en zorg voor elkaar is. Je wordt er geholpen te groeien in je geloof, maar ook om dienstbaar te zijn aan de samenleving. Tijdens onze diensten zingen we liederen, wordt er een preek gehouden en is er voor de kinderen van de basisschoolgroepen 1 t/m 8 zondagsschool. Voor de allerkleinsten zijn er creche-groepen. Na de dienst is er gelegenheid om een kop koffie of thee met elkaar te drinken en mensen te ontmoeten.

Vaak bezoeken mensen een tijdje de diensten van De Rank voordat ze besluiten deel te worden. Voordat je deel wordt van De Rank volg je de Introductiecursus. Tijdens deze 5 avonden durende cursus leer je waar we als kerk voor staan, waar we in geloven en hoe we georganiseerd zijn. 

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church