Welkom in onze diensten in

Rivierenland

Rivierenland

De Rank Rivierenland is een eigentijdse groeiende kerk voor iedereen. Kinderen, tieners en ouderen; iedereen is welkom. In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig nieuws Hij voor jou heeft. Dit doen we op een toegankelijke manier met behulp van multimedia, worship en aansprekende woordverkondiging. Zodat je er in de rest van de week weer mee verder kan! We hopen dat je je in de diensten in Rivierenland thuis zult voelen.

De Rank Rivierenland is een echte regiogemeente. Woonachtig tussen de Lek en de Waal, ontmoeten wij elkaar wekelijks in De Hoeksteen in Vianen. Wij willen samen als gemeente de Here God eren, door Zijn liefde te ontvangen, te beantwoorden en uit te dragen. Naast de diensten ontmoeten we elkaar in kringen en zo af en toe een gezellige ontmoeting met een barbecue of een ander programma. 

Locatie en Tijd

De dienst begint elke zondag om 10.00 uur. Klik hier voor de spreker van aanstaande zondag. 

LET OP: Van 21 juli tot en met 18 augustus zijn er in de Hoeksteen geen reguliere diensten. Hiervoor in de plaats houden we de laagdrempelige zomerontmoetingen. Je bent welkom om 10.00 voor koffie, zang, overdenking en ontmoeting. Het alternatief is om de dienst van de Baptistengemeente de Rank in Utrecht te bezoeken, locatie: Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 13 in Utrecht.

Locatie: De Hoeksteen, Groenekade 7, Vianen. 

Wilt u een preek terugluisteren klik dan hier.

Routebeschrijving en PARKEREN

Klik hier voor de routebeschrijving naar deze locatie. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

OP DEZE LOCATIE

CRECHE

Opvang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. Je kunt je kind(eren) brengen vanaf 09.45 uur.

Kidsclub

De kinderen beginnen elke dienst in de zaal. Na een speciaal kindermoment met liedjes, gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. Na afloop van de Kidsclub komen de kinderen weer bij de ouders in de zaal om samen wat te drinken. De jongste kinderen (basisschool 1 t/m 3) moeten bij hun eigen lokaal worden opgehaald.

Tieners

Iedere tweede zondag van de maand is er, tijdens de preek ‘schatgraven’, een bijbelstudie specifiek gericht op jongeren tussen 12-16 jaar. Elke vierde zondag hebben de jongeren hun eigen jeugddienst @church in de ruimte aan het Vliegend Hertlaan te Utrecht.

 GEBED

Na de dienst is er gelegenheid om met mensen in gesprek te gaan en voor u te laten bidden.

Ontmoeting

Na de dienst kunt u elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Informatietafel

In de ontmoetingsruimte staat een tafel met allerlei folders en flyers. Hier kunt u al uw vragen stellen over de Rank, informatie krijgen over cursussen of andere zaken.

Contact

Heeft u vragen over De Rank Rivierenland dan kan u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 030-7115380 (ma. t/m do. van 9.00-14.30 uur)

Agenda

Middels deze link kunt u zien wie er deze zondag spreekt.

Samenkomsten

Utrecht

Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn

Rivierenland

Rivierenland

Persian Baptist Church

Persian Baptist Church