NETKERKEN EN KRINGEN

Netkerken en Kringen

Bezoekers van De Rank komen uit de wijde omgeving van Utrecht. De Rank is een grote gemeente. Ook al is er na de dienst op zondag ruimte om elkaar te ontmoeten, het is haast onmogelijk mensen écht te leren kennen, terwijl we dat juist zo belangrijk vinden. We verlangen ernaar dat mensen elkaar niet alleen op zondag ontmoeten, maar ook door de weeks omzien naar elkaar, samen optrekken, van en met elkaar leren en simpelweg het leven delen.

Om dit te faciliteren zijn alle leden van De Rank onderverdeeld in Netkerken en Kringen.

Netkerken

Een Netkerk is een middelgrote, lokale groep van 50-80 Rankers. Groter dan een kring maar kleiner dan een kerk. Door de Netkerk leer je leden uit je eigen omgeving kennen en raak je meer verbonden met elkaar. Een Netkerk is dus eigenlijk een kerk en netwerk ineen. Terwijl we het kleinere netwerk benutten voor persoonlijk contact in de buurt en lokale betrokkenheid in je eigen omgeving, behouden we ook de voordelen van een grote kerk en de samenkomsten.

In de Netkerk verbinden we ons met elkaar en met de wijk, ontmoeten we elkaar op ontspannen wijze, bidden we samen en delen we van wat ons gegeven is.

 

Ook als je geen lid bent van De Rank, maar wel regelmatig de diensten bezoekt, kun je deel worden van een Netkerk.  Wil je graag deel worden van een Netkerk of liever eerst wat meer informatie, stuur dan een mailtje naar netkerk@derank.org

NK kids
NK badkerk
NK binnen
NK park2
NK piano
NK park1

Kringen

Omdat ook een groep van vijftig of tachtig nog best groot is om echt te delen wat je bezighoudt, kunnen de leden van De Rank deel worden van een kring. Deze kringen bestaan uit 10-20 mensen die meestal dicht bij elkaar in de buurt wonen. Een kring komt eens in de twee weken bij elkaar bij iemand thuis. Tijdens de kringavonden is er ruimte voor gezelligheid, gebed en bijbelstudie. Maar de kring is ook vooral een plek om met en van elkaar te leren hoe je een volgeling van Jezus kan zijn en anderen over Hem kan vertellen.

De kringen bevinden zich op vele plekken in de regio. Van Utrecht-centrum tot Leidsche Rijn, van Woerden tot Baarn en Houten. We verwelkomen je graag in één van onze kringen.

 

Bezoekers van De Rank worden niet automatisch ingedeeld in kringen. Ben je deel van De Rank, dan kan je je via deze link direct  aanmelden in onze ledenadministratie. Ben je geen lid of wil je de graag eerst wat meer informatie, stuur dan een mailtje naar kringenteam@derank.org.