MARRIAGE COURSE

Marriage Course

Zeven avonden lekker uit eten met je partner! Dat wil je toch?! Maar deze avonden gaat het niet alléén om lekker eten, je gaat ook samen in gesprek over wat echt belangrijk is in jullie relatie. Je luistert naar persoonlijke verhalen van cursusleiders, je bekijkt video en je gaat in gesprek met je partner. Je doet de cursus tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s doe je altijd met z’n tweeën. Het gaat om jullie twee.

Of je nu net twee jaar bij elkaar bent of al meer dan dertig jaar, getrouwd of samenwonend, je relatie verandert in de loop van de tijd en jijzelf verandert ook. De Marriage Course leert je blijvend te bouwen aan jullie relatie. Als je al een sterke relatie hebt, helpen deze avonden je relatie verder te verbeteren. Je groeit op een leuke en zinvolle manier dichter naar elkaar toe. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie.

De Marriage Course gaat uit van christelijke basiswaarden, zoals kiezen voor trouw, verbondenheid, eerlijk zijn, je naaste liefhebben als jezelf. De cursus behandelt echter relevante onderwerpen waar iedereen mee te maken krijgt en is daarom niet alleen voor christenen. 

Datum:            Nog niet bekend

Tijd:                   18:30 - 22:00 uur

Plaats:              Vliegend Hertlaan 4a

Kosten:             € 250 per stel  incl. maaltijden en materiaal

Meld je vrijblijvend aan; we nemen contact op zodra de datum bekend is